en wirtualny spacerwirtualne spacer
Kontakt
DESERY

17.00PLN
Plastry zapiekanej polędwiczki z rozmarynem i czosnkiem
18.00PLN
Cukinia z wędzonym łososiem, lekkim twarożkiem i camembertem (150g)
23.00PLN
Krewetki zapiekane w sosie thermidor z parmezanem
23.00PLN
Tradycyjny tatar wołowy podany z żółtkiem, siekaną cebulką i ogórkiem
Tradycyjny tatar wołowy podany z żółtkiem, siekaną cebulką i ogórkiem
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
19.00PLN
Sałatka z marynowaną wołowiną w oliwie z pestek dyni (300g)
19.00PLN
Sałatka z wędzonym twarogiem, ogórkami, pomidorami, rzodkiewką i vinegrette (300g)
19.00PLN
Sałatka z kurczakiem, grzankami z serem pleśniowym i dipem orzechowo - sezamowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
10.00PLN
Rosół z perliczki z domowymi kluseczkami
11.00PLN
Żurek staropolski z białą kiełbasą, jajkiem i ziemniakami
13.00PLN
Zupa sezonowa
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
26.00PLN
Kotlet schabowy z kością, ziemniakami oraz okraszoną kapustą
29.00PLN
Filet z indyka zapiekany ze szpinakiem, płatkami parmezanu i krokietem z ciasta filo
33.00PLN
Żeberka duszone w pomidorach z płatkami chili i sosem Worcester, podane z pieczonymi ziemniakami i bukietem świeżych salat
33.00PLN
Zrazy wołowe z kaszą jęczmienną, sałatką z buraczków i fasolkami zapiekanymi w bekonie
40.00PLN
Policzki wołowe podane na puree z warzyw korzeniowych z pieczonymi buraczkami aromatyzowanymi skórką pomarańczy i porto jus
45.00PLN
Pieczona kaczka serwowana z puree buraczanym i kluskami śląskimi
50.00PLN
Antrykot podany z pieczonymi batatami aromatyzowanymi czosnkiem i skórką cytryny, smażonymi warzywami i sosem estragonowym
58.00PLN
Stek wołowy podany z plastrami zapiekanych ziemniaków i smażonymi warzywami
70.00PLN
Comber z jelenia ze smażonymi ziemniakami, glazurowaną szalotka, brukselkami i sosem na bazie czerwonego wina (200g)
Grillowany stek z rostbefu podany z symfonią grzybów i pieczonymi ziemniakami
Stek wołowy podany z plastrami zapiekanych ziemniaków i smażonymi warzywami
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
150.00PLN
Owoce morza w różnych odsłonach podane na desce ze świeżym pieczywem i bukietem sałat (danie na 2-3 osoby)
26.00PLN
Pieczony pstrąg ze świeżym tymiankiem i masłem, podany z pieczonymi ziemniakami i grillowaną papryką
47.00PLN
Pieczony sandacz podany z puree chrzanowym, smażonymi maślakami i pęczkiem fasolek szparagowych
48.00PLN
Smażony halibut z puree z zielonego groszku, sałatką z warzyw julienne i mulami duszonymi w białym winie (200g)
46.00PLN
Krewetki smażone na maśle z dodatkiem czosnku, białego wina i siekanego kopru podane z ciabattą
58.00PLN
Portugalski gulasz z owocami morza podawany w cataplanie (danie na 2 osoby)
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
16.00PLN
Pierogi pistacjowe w sosie maślano–koperkowym
16.00PLN
Pierogi ze szpinakiem i sosem z sera pleśniowego
25.00PLN
Rigatoni z boczkiem, krewetkami, sosem pomidorowym i siekaną bazylią
32.00PLN
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
16.00PLN
Chrupiący kotlet z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki
16.00PLN
Naleśniki z mascarpone i sosem malinowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
18.00PLN
Gorący brownie z sorbetem wiśniowym i nugatem
18.00PLN
Sernik z baileysem na cynamonowym spodzie podany z gałką lodów kawowych
17.00PLN
Mus z mango z sorbetem cytrynowym
17.00PLN
Lody waniliowo-orzechowe z ciasteczkami i sosem karmelowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.