en wirtualny spacerwirtualne spacer
Kontakt
DESERY

17.00PLN
Plastry zapiekanej polędwiczki z rozmarynem i czosnkiem
17.00PLN
Pieczony bakłażan marynowany w ziołach z oliwą i sokiem z cytryny
23.00PLN
Krewetki zapiekane w sosie thermidor z parmezanem
23.00PLN
Tradycyjny tatar wołowy podany z żółtkiem, siekaną cebulką i ogórkiem
Tradycyjny tatar wołowy podany z żółtkiem, siekaną cebulką i ogórkiem
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
18.00PLN
Sałatka szopska z tartą fetą
18.00PLN
Sałatka z pomidorem, mozzarellą, rukolą i sosem vinegrette
19.00PLN
Wołowina marynowana w oliwie z pestek dyni z bukietem świeżych sałat
18.00PLN
Sałatka z selerem naciowym, pomarańczami, prażonymi pestkami słonecznika i sosem jogurtowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
10.00PLN
Rosół drobiowy z aromatycznymi warzywami i kołdunami
11.00PLN
Żurek staropolski z białą kiełbasą, jajkiem i ziemniakami
13.00PLN
Zupa sezonowa
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
26.00PLN
Kotlet schabowy z kością, ziemniakami |oraz okraszoną kapustą
29.00PLN
Filet z indyka zapiekany ze szpinakiem, płatkami parmezanu i krokietem z ciasta filo2
33.00PLN
Żeberka duszone w pomidorach z płatkami chili i sosem Worcester, podane z pieczonymi ziemniakami i bukietem świeżych salat
33.00PLN
Zrazy wołowe z kaszą jęczmienną, sałatką z buraczków i fasolkami zapiekanymi w bekonie
40.00PLN
Policzki wołowe podane na puree z warzyw korzeniowych z pieczonymi buraczkami aromatyzowanymi skórką pomarańczy i porto jus
45.00PLN
Pieczona kaczka serwowana z puree buraczanym i kluskami śląskimi
50.00PLN
Antrykot podany z pieczonymi batatami aromatyzowanymi czosnkiem i skórką cytryny, smażonymi warzywami i sosem estragonowym
58.00PLN
Stek wołowy podany z plastrami zapiekanych ziemniaków i smażonymi warzywami
60.00PLN
Kotleciki jagnięce ze smażoną czerwoną cebulą aromatyzowaną hoisin, ziemniakami pieczonymi z cytryną, czosnkiem i rozmarynem
Grillowany stek z rostbefu podany z symfonią grzybów i pieczonymi ziemniakami
Stek wołowy podany z plastrami zapiekanych ziemniaków i smażonymi warzywami
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
26.00PLN
Pieczony pstrąg ze świeżym tymiankiem i masłem, podany z pieczonymi ziemniakami i grillowaną papryką
38.00PLN
Smażone małże nowozelandzkie z szalotką, białym winem i siekaną pietruszką
42.00PLN
Dorada z grilla oprószona solą morską, podana z pieczonym ziemniakiem w łupince, sosem tzatziki i bukietem sałat
43.00PLN
Smażony halibut podany z zielonym puree, smażonym pak choi, warzywami, sosem sojowym i prażonym sezamem
58.00PLN
Portugalski gulasz z owocami morza podawany w cataplanie (danie na 2 osoby)
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
16.00PLN
Pierogi pistacjowe w sosie maślano–koperkowym
16.00PLN
Pierogi ze szpinakiem i sosem z sera pleśniowego
25.00PLN
Rigatoni z boczkiem, krewetkami, sosem pomidorowym i siekaną bazylią
32.00PLN
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Czarne tagliolini podawane z mulami, chilly i sosem ostrygowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
16.00PLN
Chrupiący kotlet z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki
16.00PLN
Naleśniki z mascarpone i sosem malinowym
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.
16.00PLN
Krem kokosowy z nasionami szałwii hiszpańskiej i sosem malinowo-żurawinowym
18.00PLN
Sernik z marakują na pralinowym spodzie
17.00PLN
Czekoladowe parfait z musem jagodowym i miętą
17.00PLN
Mus z mango z sorbetem cytrynowym
18.00PLN
Lody truskawkowe z owocami i bitą śmietana
Restauracja Maestro. Łuki.Restauracja Maestro. Zakończenie treści.